imho.ws
IMHO.WS  

Вернуться   IMHO.WS > Интернет, Глобальные и Локальные сети > Руководство для новичков
Опции темы
Старый 20.06.2003, 00:45     # 1
userCloon
Guest

Exclamation HTML Compress v5.2

HTML Compress v5.2

Legal Notice:- This software is freeware. However, we assert ourselves to be identified as the authors of this software. It is not acceptable behaviour to disassemble or otherwise hack the executable. This program is provided "as is" with no claims to it's capabilities or stability. If you do not back up your system prior to using this software then all we can say is "don't blame us!". Having said that we have never had any problems with it but it is sensible to take some precautions.

Home page: http://www.freesoft.fsnet.co.uk/html01.htm

Download: HTML Compress v5.2

Последний раз редактировалось KOT9IPA; 15.01.2004 в 07:19.

Старый 20.06.2003, 01:43     # 2
dr-evil
::VIP::

dr-evil Сэнсэйdr-evil Сэнсэйdr-evil Сэнсэйdr-evil Сэнсэйdr-evil Сэнсэйdr-evil Сэнсэйdr-evil Сэнсэйdr-evil Сэнсэйdr-evil Сэнсэйdr-evil Сэнсэйdr-evil Сэнсэйdr-evil Сэнсэйdr-evil Сэнсэй
хм ну разве что какой-нить прокси локальный аля Proxonomitron вроде так
Старый 20.06.2003, 13:28     # 3
Goryn
::VIP::

Goryn Имеются все основания чтобы гордиться собойGoryn Имеются все основания чтобы гордиться собойGoryn Имеются все основания чтобы гордиться собойGoryn Имеются все основания чтобы гордиться собойGoryn Имеются все основания чтобы гордиться собойGoryn Имеются все основания чтобы гордиться собойGoryn Имеются все основания чтобы гордиться собойGoryn Имеются все основания чтобы гордиться собойGoryn Имеются все основания чтобы гордиться собой
:idea: Судя по описанию это должна делать программа HTML Compress. Она бесплатная, а вот где я ее брал уже не помню - я ее только опробовал и в повседневной жизни предпочитаю все делать ручками.